luni, 12 iulie 2010

Doamneeeee 8-|!

Si uite ca nu mai pot!am vazut cea mai oribila chestie!O domnisoara bine afundata cu fata in fond de ten si alte chestii d-astea sustinea ca asculta rock...foarte mult...uitandu-ma pe hi5-ul ei am vazut contrariul..poze de sus cu ochelari musca si ruj cu sclipici pe bot,poza editata cu inimioare roz in colturi...tipic pitipoancelor! din curiozitate puteti lua linkul de aici [http://www.hi5.com/friend/p496124083--G%20%E2%80%B9%C2%B3%20i--html]...si totusi persoanele astea ma scot din sarite...nu le suport...intr-un moment de furie absoluta ma gandeam sa fac o liga nationala o petitie orice numai sa dispara astia in p**a mea!deja se intrece masura si nu ii mai suport! si toti cocalarii care vad asta sa va vedeti de "stilul vostru" si lasati dracu in pace restul stilurilor!


AND YOU,DEAR...YOU MUST BURN IN HELL!

4 comentarii:

  1. DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!\m/

    RăspundețiȘtergere
  2. deci.... unora le este rusine sa spuna ca asculta tiganii (grohaieli mai rele ca in death, black), si ce se gandesc... ascult rock, bun daca le intrebi cine sunt Metallica cine stie ce masina de spalat face din ei,
    Diferenta dintre ei si noi este ca noi recunoastem ce suntem suntem constienti ce stil avem, dar ei habar nu au ce muzica asculta, ce gen in ce game canta... si n exemple. Sa dau un exemlu luanduma pe mine si un cocalar la intamplare daca il intreb ce muzica asculta spune orice altceva decat manea daca il intreb in ce crede nare rost ca mai mult ca sigur are dita ma crucea la gat, daca ma intreaba ce ascult ascult rock, ce gen de la alternativ la death, in ce cred, in mine.
    si nu mai stau acum sa spun ca fac aici o postare de toata frumusetea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Mifo..ai foarte mare dreptate ;)

    RăspundețiȘtergere